Egyik tanítványom megkeresett a taggeddel, és regisztráltam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Álmodni nem mertem volna azt, ami ezután következett. A világon több, mint 80 millió tagja van ennek a barátkozó oldalnak. Pár napon belül megkerestek a világ minden tájáról.

Kapom a csodásabbnál csodásabb bókokat, fotókat, bíztató szavakat, de ami még ennél is sokkal fontosabb, sok-sok szeretetet.

Mindenkinek ajánlom, aki egyedül érzi magát, vagy aki keresi az igazit! A taggeden aztán a nagy számok törvénye alapján mindenképpen meg fogod találni, akire szükséged van.
Ha pedig nem, akkor sem maradhatsz egyedül! Barátaid lesznek, akiknek fontos vagy, akik törődnek Veled, akik szeretnek. Akik reggel küldenek egy üzenetet a fiókodba: Have nice day! I like you! stb.stb. Esténként pedig: Happy Dreams!

Ha érdekel, mi is ez, akkor katt az alábbi linkre:
A tagged mint önbizalom növelő eszköz!
http://otrolahatra.virtus.hu/index.php?id=detailed_article&aid=79314

Milliárd ölelés:
Csillátok
www.5rol6ra.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://5rolal6ra.blog.hu/api/trackback/id/tr981461366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása